اطلاعاتی مفید درباره شرایط و حالات جنین در شکم مادر
شرایط و حالات جنین در شکم مادر:
دوقلو یا چندقلویی (هم شکمان یکسان)
حال سخنی درباره ی جنین در شکم مادر خواهیم داشت.
همانطور که میدانید ، از حالات جنین در شکم مادر به نظر میرسد بهشتی که درباره ی آن سخن گفته شده ، و رانده شدن انسان از بهشت در حقیقت ، تولد کودک انسانی بوده است به نظر میرسد بهشتی که درباره ی آن سخن گفته شده ، و رانده شدن انسان از بهشت در حقیقت ، تولد کودک انسانی بوده است.
به دلیل اینکه خدای طبیعت ، آنچنان محیط مناسبی را برای فرزند در شکم مادر فراهم کرده ، که امنیت و آرامش حیرت انگیزی دارد.
درجه حرارت کودک در شکم مادر ۳۸ درجه است ، و مقدار گرمایی که بچه ها هنگام تولد به آن احتیاج دارند به دلیل عادتی است که از گذشته های دور داشتهاند.(دوران بارداری مادر) و می دانیم که وقتی که اسپرم به سمت تخمک حرکت می کند، اولین اسپرمی که به تخمک می رسد ، به محض ورود ، آخرین مراحل رشد تخمک را موجب می شود و با غشایی که در خارج به وجود میآورد ، مانع ورود اسپرم های دیگر خواهد شد.
اما ممکن است که یک زن در دوران تخمک گذاری ، بیش از یک تخمک را به جهت بارداری ارائه بدهد.
بنابراین ، این احتمال وجود دارد که دو یا سه تخمک در زمان واحد ، باردار شوند و شما دوقلو یا سه قلو هایی خواهید داشت ، یا چندقلویی که این دو یا چند قلو ها می توانند از نظر جنس با هم متفاوت و تقریباً شبیه خواهران و برادران کسانی باشند که فرزندانشان با فاصله ی زمانی متولد شدهاند.
اما اگر سلولی که از برخورد تخمک و اسپرم و ترکیب آنها به وجود می آید ، وقتی که سلول از یک به دو ، از دو به چهار ، از چهار به هشت ، از هشت به شانزده تبدیل می شود ، در این تبدیل شدن به یک باره از هم جدا شوند ، یعنی تبدیل هشت به شانزده به صورت دو هشت تا در بیاید و حالا هر کدام از این هشت تا ، شانزده ی خودشان را به وجود بیاورند ، در یک چنین شرایطی است که شما فرزند دوقلو یا چندقلویی خواهید داشت که به عنوان هم شکمان یکسان می شناسیم.
زیرا در حقیقت یک سلول موقع تکثیر خودش نیز تفکیک شده بنابراین شما با فرزندان یکسانی روبهرو هستید که از نظر سلولی یعنی اسپرم و تخمک چون مانند هم هستند و از نظر کروموزوم ها و ژن ها ، شبیه و مانند هم ، وقتی که به دنیا می آیند ، اولاً جنس آنها یکی است یعنی هر دو پسر ند یا دختر و دوم شبیه و مانند هم هستند و با خواهران و برادران در این زمینه ، متفاوت هستند.
اما در همین دو یا سه قلو بودن ، بسته به این که کدام یک از آنها ، احتمالاً خون بیشتری یا غذا یا تغذیه یا اکسیژن بیشتری دریافت کنند ، میتوانند با هم متفاوت باشند.
و بنابراین حتی دوقلوهای یکسان نیز وقتی که به دنیا می آیند ، از نظر وزن و برخی از حالات کلی ارثی و محیطی که به دست آوردهاند ، با هم متفاوت خواهند بود.
رویان:
از نظر علمی ، هفت یا هشت هفته ی اول بارداری را به عنوان رویان میشناسیم. خوب خودت
یعنی هفت یا هشت هفته ی اول بارداری مادر و موجودی که در شکم مادر هست ، دوره ای است که در پایان هفته هفتم ، تقریباً همه ی اعضای اصلی بدن ، شکل و فرم خودش را گرفته ، مخصوصاً مغز در حدی که کاملاً آماده برای انجام فعالیت های خودش است ، به وجود آمده است.
حالات جنین در شکم مادر :
از هفت یا هشت هفته ی بعد از بارداری ، تا چهل هفتگی را ، به عنوان جنین می شناسند.
بنابراین از این به بعد ، آن زمانی که بنده به رویان به هفت یا هشت هفته ی اول جنین که از هشت تا چهل هفته است اشاره می کنم ، متوجه تفاوت آن خواهید بود.
مراحل و شرایط تکاملی رویان و جنین در شکم مادر:
درست در پایان هفت یا هشت هفته ی بارداری است که رویان در حدود سه سانتی متر قد و در حدود ده گرم وزن دارد.
در حقیقت مانند یک حبه ی انگور است ، حبه ی نسبتاً کوچک و نه بزرگ انگور بنابراین تصوری که مادر در حدود دو ماهگی فرزندش در درون خودش دارد ، چنین است.
در این موجود که چهل وشش کروموزوم وجود دارد بیست وسه کروموزوم از پدر و بیست و سه کروموزوم از مادر است که ترکیب ژنتیکی ۵۰-۵۰ را موجب شده است. خوب خودت
اعضای اصلی و مغز در این زمان شکل و فرم خودش را پیدا کرده است.
این موجود در حالی که در شرایط ویژهای قرار دارد ، اصولی را در مسیر رشد و تکامل خودش ، باید رعایت کند ، تا بتواند به نوع سالم خودش تبدیل شود.
تغییراتی که در او پیدا می شود به این صورت است که موجودی که در دو ماهگی حدود سه سانتی متر قد و ده گرم وزن داشت ، در سه ماهگی حدود ده سانتی متر قدو سی گرم وزن دارد.
و در شش ماهگی حدود سی سانتی متر قد و شش صدگرم وزن دارد.
در هفت ماهگی به سی و هشت سانتی متر و هزار و پانصد گرم یا یک کیلو و نیم خواهد رسید.
و در نه ماهگی وقت تولد ، معمولا پنجاه سانتی متر و سه هزارو پانصد گرم است.
اگر کودکی در نه ماهگی ، کمتر از سه کیلو باشد ، معمولاً مسائلی را می تواند داشته باشد.
و اگر از دو و نیم کیلو کمتر است ، قالب اوقات اشکالات و اختلالاتی وجود داشته است ، هرچند که مطالب یا موضوع ها میتوانند آن قدر جدی و مهم نباشد و توجه و عنایت لازم در یک چنین شرایطی احتیاج است.
منبع: دکتر فرهنگ هلاکویی
💡تغییرات و دگرگونی های مادر در دوران بارداری قسمت اول
💡آیا شما شرایط داشتن فرزند را دارید؟ قسمت اول
💡اطلاعاتی مفید درباره آمادگی برای حاملگی و داشتن فرزند
💡همچنین شما میتوانید از ویدئو های آپارات خوب خودت دیدن فرمایید و مطالب مرتبط مورد نیاز خود را در آن بیابید .